Weerbaarheid als basis

Is het tijd dat jouw kind zich weer GELUKKIG gaat voelen? Dat het voor zichzelf kan gaan staan, op een goed​e manier voor zichzelf op kan komen? Of is het juist nu nodig dat hij of zij regels en grenzen leert accepteren en meer rust in het lijf krijgt?

meld je nu aan

De training in een notendop

Met de Gelukszoekers Weerbaarheidstraining ervaren kinderen door speelse oefeningen hun kwaliteiten en krachten. De training geeft kinderen gereedschappen om eigen keuzes te maken, samen te werken en zich beter te kunnen concentreren. Ze leren hoe ze verstandig voor zichzelf en anderen op kunnen komen zonder geweld te gebruiken, ruzie te maken of verdrietig weg te kruipen.

Kinderen krijgen meer zelfvertrouwen en zijn beter opgewassen tegen pesters in allerlei vormen.  Ze worden sterker, slimmer, leren beter met probleemsituaties om te gaan en de juiste keuzes te maken. Ze krijgen dé tools in handen om hun eigen GELUK te vinden.

Gelukszoekers heeft als basis de Rots&Water Weerbaarheidstraining maar gaat verder dan dat; ouders worden intensief meegenomen in dit proces en de kinderen krijgen alle tools die zij nodig hebben om een weerbare basis te creëren