Trainingen

Gelukzoekers: weerbaarheid als basis

Is het tijd dat jouw kind zich weer GELUKKIG gaat voelen? Dat het voor zichzelf kan gaan staan, op een goede manier voor zichzelf op kan komen? Of is het juist nu nodig dat hij of zij regels en grenzen leert accepteren en meer rust in het lijf krijgt? Met de Gelukszoekers Weerbaarheidstraining ervaren kinderen door speelse oefeningen hun kwaliteiten en krachten. De training geeft kinderen gereedschappen om eigen keuzes te maken, samen te werken en zich beter te kunnen concentreren. Ze leren hoe ze verstandig voor zichzelf en anderen op kunnen komen zonder geweld te gebruiken, ruzie te maken of verdrietig weg te kruipen. Kinderen krijgen meer zelfvertrouwen en zijn beter opgewassen tegen pesters in allerlei vormen.  Ze worden sterker, slimmer, leren beter met probleemsituaties om te gaan en de juiste keuzes te maken. Ze krijgen dé tools in handen om hun eigen GELUK te vinden. Gelukszoekers heeft als basis de Rots&Water Weerbaarheidstraining maar gaat verder dan dat; ouders worden intensief meegenomen in dit proces en de kinderen krijgen alle tools die zij nodig hebben om een weerbare basis te creëren!

lees meer
Kick-ass: weerbaarheid & zelfverdediging voor jonge meiden

Waar Gelukszoekers stopt gaat KICK ASS verder: een training rondom Weerbaarheid en Zelfverdediging voor tienermeiden! We gaan samen op ontdekkingstocht naar wie jij echt bent, wat je nou écht wilt en wat juist niet. We gaan jouw grenzen verkennen en we gaan samen ervaren hoe je die grenzen aan kunt geven; verbaal en fysiek; op een rustige manier en op een manier waar niemand om heen kan. Daarnaast gaan we samen op zoek naar de Mindset die jou gelukkig maakt, want jij bent zelf de baas over jouw gedachten en emoties. Ben jij klaar voor de reis van je leven?  

wil je meer weten? neem contact op
Rots & Water: Weerbaarheidstraining

Kan jouw kind wel wat zelfvertrouwen gebruiken? Leren om op een goede manier voor zichzelf op te komen? Of is het juist nodig dat hij of zij regels en grenzen leert accepteren en meer rust in het lijf krijgt? Met de Rots en Water Weerbaarheidstraining ervaren kinderen door speelse oefeningen hun kwaliteiten en krachten.

lees meer
Natuurlijk jezelf

Natuurlijk Jezelf is een weerbaarheidstraining waarbij je jouw natuurlijke weerbaarheid terug mag vinden in jezelf. Je wordt je bewust van je eigen gedrag en gedachten, die van de ander en van je omgeving. Hierdoor krijg je door dat je de dingen ook anders kan doen en anders kunt reageren dan dat je tot nu toe gewend bent. Je mag zelf ontdekken waar je heel goed in bent en waar je minder goed in bent. En dat is helemaal oke.

lees meer